Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde Play-Off mücadelesi veren 36 puanla 6. sırada bulunan temsilcimiz Kdz. Ereğli Belediyespor, 24 Nisan Pazar günü saat 12.00’da ligin 19. haftasında kendisi gibi Play-Off mücadelesi veren 40 puanla 3. sırada  bulunan İstanbul temsilcisi olan Fatih Vatanspor’a konuk olacak. 
Bu önemli maçın hazırlıklarını Beyçayırı Stadı’nda teknik adam Ömer Faruk Varlık nezaretinde sürdüren Kdz. Ereğli Belediyesporlu oyuncular, hazırlıklarını mutlak 3 puan parolasıyla devam ettiriyor.  Eflatun-beyazlı ekip, antrenmana ısınma hareketleri ile  başladı. Ardından ise top çalışması gerçekleştirirken, yarı sahada yapılan çift kale maçla günü tamamladı.  Temsilcimiz, bu önemli maçın hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.  
DÜDÜK OĞUZHAN TALHA KARAKUŞ


Öte yandan MHK , 24 Nisan Pazar günü saat 12.00’da oynanacak olan Fatih Vatanspor-Kdz. Ereğli Belediyespor maçının hakemlerini açıklandı. 
Bu önemli maçı İstanbul Bölgesi Hakemi Oğuzhan Talha Karakuş yönetecek. Karakuş’un yardımcılıklarını ise Kerem Yıldız  ve  Ceren Şen yapacak. Maçın 4. Hakemi ise Ahmet Yiğit İlbasmış olarak açıklandı. 
KARİYERİNDE İLKEZ KADIN FUTBOL MAÇI YÖNETECEK
Kariyerinde 26 maç yöneten Oğuzhan Talha Karakuş, Bölgesel Amatör Lig’de 19, U19 Elit A 3, U19 Elit B 3 ve U17 Elit A’da 1 maç yönetti.  
Bu 26 maçta Karakuş, 184 Sarı kart ve 13 kırmızı kartına baş vurdu.  
Ayrıca Oğuzhan Talha Karakuş ilke kez kadın futbol maçı yönetecek.
Haber: Selçuk KOÇAKLI