Konya’da 26-28 Nisan günlerinde düzenlenen Gençler Okullararası Judo Türkiye Şampiyonası’nda +78 kg’da altın madalya kazanan Sinem Odabaş, antrenörü Ebru Akdeniz ile birlikte Fatih Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veysel Küçükmustafa’yı ziyaret etti.

Türkiye Judo Federasyonu ile Okul Sporları Federasyonu tarafından 26-28 Nisan tarihleri arasında Konya’da düzenlenen Gençler Okullar arası Judo Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Sinem Odabaş, kazandığı altın madalya ile Zonguldak’a gurur yaşattı.+78 kg’da kürsüye çıkan Sinem Odabaş, kazandığı altın madalyanın ardından, dün antrenörü ve aynı zamanda Eski Milli sporcu olan Ebru Akdeniz ile birlikte Fatih Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veysel Küçükmustafa’yı ziyaret etti.

 

Fatih Halk Eğitim Merkezi’nin açtığı kursla beraber judoya başlayan ve aynı zamanda Milli sporcu Sinem Odabaş ve Antrenörü Ebru Akdeniz beraber, Fatih Halk Eğitim merkezi Müdürü Veysel Küçükmustafa, Fatih Halk Eğitimi Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Melihat Bulut ve Müdür Yardımcısı Özcan Aktaş’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Fatih Halk Eğitim merkezi Müdürü Veysel Küçükmustafa, sporcuyu başarılarından kutlayarak, “Kurum olarak başarılı sporcuların her zaman yanındayız ve destekçisiyiz. Zonguldak’a Türkiye Şampiyonasında altın madalya kazandıran sporcumuz gurumuz olmuştur. Sporcuyu yetiştiren Antrenörü Ebru Akdeniz’i de kutluyorum. Sporcumuz Olimpiyatlarda, Dünya Şampiyonları gibi önemli organizasyonlarda Ülkemizi temsil edecek düzeye geleceğine inanıyorum. “ dedi.