Fethiyespor’a 1-0 yenilen Zonguldak Kömürspor, galibiyet hasretine son veremedi

KARALAR BAĞLADIK

Zonguldak Kömürspor, kayıplarda… Kırmızı-lacivertli takıma kan değişikliği de ilaç olmadı. Kötü gidişatına ‘dur’ demek için Fethiyespor karşısına 3 puan hedefiyle çıkan Zonguldak Kömürspor, rakibine tek golle boyun eğdi. Galibiyet hasretini 7 maça taşıyan temsilcimiz, Play-Off şansını iyice zora sokarken, alt sıralardan uzaklaşma hesaplarına başladı.

 

****************

Zonguldak Kömürspor, kazanmayı unuttu… Fethiye deplasmanından da eli boş dönen kırmızı-lacivertli takım, galibiyet özlemini 7 maça çıkardı. Hal böyle olunca, Zonguldak Kömürspor için tehlike çanları daha kuvvetli çalmaya başladı.

YİĞİT GÖKOĞLAN UZAKTAN AVLADI

Hafta için kan değişikliğine giderek takımın başına eski milli futbolcu Fatih Akyel’i getiren Zonguldak Kömürspor, yeni bir sayfa açma hedefiyle gittiği Fethiye deplasmanında eli boş döndü. Üst üste oynadığı 6 maçta sadece 3 puan çıkaran kırmızı-lacivertliler, kötü gidişata ‘dur’ demek için 21’inci haftada Fethiyespor ile karşılaştı.  Tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen rakibi karşısında mutlak galibiyet  hedefleyen kırmızı-lacivertli takım, maça istediği gibi başlayamadı. İlk dakikalardan itibaren Fethiyespor’un etkili ataklarına sahne olan mücadelenin 43’üncü dakikasında ev sahibi golü buldu. Bu dakika içinde; Anıl, orta alanda kaptığı topu bekletmeden Yiğit Gökoğlan’a aktardı. Yiğit, sağdan ceza alanına yaklaşıp yeren çok sert vurdu. Top uzak direğin içine çarpıp ağlara gitti. 1-0 Bu gol aynı zamanda ilk yarının skorunu tayin etti.

ELİMİZ BOŞ DÖNDÜK

İkinci yarıda beraberlik için rakip kalede gol arayan Zonguldak Kömürspor, ileri uçta etkisiz kaşlında istediğini alamadı. Dakikalar ilerledikçe  puan umutları azalan kırmızı-lacivertli takım, son düdükle birlikte Fethiye’den eli boş döndü.  1-0’lık yenilgiyle mücadeleden puansız dönen Zonguldak Kömürspor, kötü gidişatını sürdürdü.

 

Eren ARSLANYILMAZTOPLU SONUÇLAR

Konya Anadolu-Kahramanmaraş: 0-0

Sakaryaspor-Pendikspor: 3-2

Karagümrükspor-Şanlıurfaspor: 2-0

Bandırmaspor-Bugsaşspor: 1-1

Altay-Nazilli Belediyespor: 1-0

Niğde Belediyespor-Karşıyaka: 2-0

Kırklarelispor-Gümüşhanespor: 1-0

Silivrispor-Hacettepespor: 1-1

STAT: Fethiye Şehir
HAKEMLER: Özer Özden **, Tamer Okuldaş **, Abdurrahman Atay **
FETHİYESPOR: Eser **, Cemil ***, Üstün ***, Erdi ***, Anıl *** (Dk. 84Berat), Metin **(Dk. 70Ensar *),Yiğit Yöney **, Yiğit Gökoğlan*** (Dk. 81Mustafa Diler),Emrullah ***, Fahri ***, Hakan ***,
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Sinan ***, Kamil **, Şevket ** (Dk. 90 Semih),Hasan ** (Dk.73 Mustafa Tahir *), Onur ***, Raşit **  (Dk.70 Hüseyin *), Reşo **, Mert **, Uğur **, Okan **, Furkan ***
GOL: Yiğit Gökoğlan (dk. 43) (Fethiyespor)
Sarı Kartlar: Hakan, Fahri, Cemil, Emrullah (Fethiyespor) Okan, Mert (Zonguldak Kömürspor)