2022 Türkiye Judo Federasyonu Veteranlar Türkiye Şampiyonası Ankara Judo Federasyonu hizmet binası spor salonunda gerçekleşti. 
Bir çok ilden yüzlerde Milli sporcunun katıldığı Türkiye Veteranlar Judo Şampiyonası’na Zonguldak MFA Judo takımı da yer alırken, Murat Uzun ve  Mehmet Çebi takımına iki madalya kazandırdı. 
Temsilcimiz Zonguldak MFA Judo Takımı aldığı bu iki madalya sonrasında Milli forma altında Eylül ayının ilk haftasında Polonya'da düzenlenecek olan Avrupa ve Dünya Veteranlar Şampiyonasında ülkemizi ve Zonguldak'ı temsil edecekler. 
Ayrıca bu önemli şampiyonaya Zonguldak MFA Judo Takımı Milli sporcular Murat Uzun, Fikret Papur, Kemal Çebi ve Metin Sönmez yer aldı. 
Türkiye Judo Federasyonu Veteranlar Türkiye Şampiyonası hakkında konuşan Zonguldak MFA Judo Takımı sporcusu ve Zonguldak Judo İl Temsilcisi Kemal Çebi:"22.05.2022 tarihinde Ankara'da yapılan Türkiye Veteran Judo Şampiyonasında Zonguldak MFA Judo takımı olarak iki madalya kazandık. 
Çok zevkli ve heyecanlı geçen maçlar sonucunda Avrupa ve Dünya Veteran Judo müsabakalarına katılma hakkı da elde etmiş olduk. 
Şampiyonada emeği geçen Türkiye Judo Federsayonu Başkanı Sezer Huysuz ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Veterean Judo Komisyonu Başkanı Murat Olcay'a teşekkür ederiz."dedi