DURAN’DAN İYİ HABER GELDİ…

Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli savunma oyuncusu Okan Duran, topuğunda yaşamış olduğu sakatlık nedeniyle antrenmana katılmadı.  Zonguldak Kömürspor’un savunma oyuncusu Okan Duran, yaşamış olduğu sakatlık ve hafta sonu konuk edecekleri Tuzlaspor maçına değindi. 

‘’Oynayacak durumdayım’’

Zonguldak Kömürspor’un savunma oyuncusu Okan Duran, Topuğunda bir ezilme olduğunu söyleyerek, ‘’Röntgenden geliyorum. Topuk da kırık falan yok Allah’a şükür. Topuk da bir ezilme var. Basmamda biraz zorluk çekiyorum. Menemen maçın da iğneyle oynadım. Cumartesi günü de bir sorun olmazsa hocam oynamama izin verirse çıkıp sahaya elimden gelen mücadeleyi vereceğim. Maçta oynayacak durumdayım şuan’’diye konuştu.

‘’Tuzlaspor maçını kazanmak istiyoruz’’

Tuzlaspor maçını kazanmak istediklerini ifade eden Duran, ‘’Tuzla maçını seyircimizin desteği ile kazanmayı düşünüyoruz. Kazanmak içinde arkadaşlarımızla birlikte elimizden geleni yapacağız. Taraftarımızda tribünde yerini alırsa bizlere destek verirse inşallah güzel bir sonuç alacağız’’diye konuştu. 

‘’Gollerime devam edeceğim’’

Zonguldak Kömürspor’un savunma oyuncusu Okan Duran, gollerine devam etmek istediğini söyleyerek, ‘’Kimin atarsa atsın bizim için önemli olan üç puan. Bu da bize nasip oluyor. İnşallah daha çok goller atacağım. Önemli takımıma katkı vermek. İnşallah gollerime devam edeceğim’’şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM