Zonguldak Kömürspor, 30. Hafta  maçında deplasmanda oynayacağı Pazarspor maçının hazırlıklarını Fener sentetik sahada yaptığı çalışma ile sürdürdü.
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 30. hafta maçında pazar günü saat 14.00'da deplasmanda Rize temsilcisi Pazarspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, bu önemli maçın hazırlıklarını sürdürdü.  
Fener Sentetik sahada teknik direktör Şenol Demir yönetiminde gerçekleşen antrenmanda futbolcular, koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Dar alanda gerçekleştirilen pas organizasyonlarıyla devam eden idman, çift kale maçla tamamlandı. 
Kırklarelispor ve Uşakspor karşılaşmalarında alınan  galibiyetle bir nebzede olsa alt sıralardan kurtulan kırmızı-lacivertli-lacivertli futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. 
Ayrıca Zonguldak Kömürspor, Pazarspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı taktik çalışması ile tamamlayacak. 
Öte yandan Zonguldak Kömürspor yönetimi, Kırklarelispor  maçında alınan galibiyet sonrasında  futbolcu ve teknik heyete 150 bin TL’yi bulan prim dağıttı.  Kömürspor yönetimi, dün futbolcu başına 6 bin TL söz verdiği primi dağıtarak,  Pazarspor maçı öncesinde takıma moral verdi.  Yönetim, Uşakspor galibiyet primini ise Pazarspor maçı sonrasında dağıtacağı öğrenildi.  
Haber: Selçuk KOÇAKLI