Yeni sezon öncesinde TFF 2. Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da kulüp başkanı ve yönetimde kimlerin olacağı merak konusu oldu.  
29 Mayıs Pazar günü yapılması planlanan Kongrede çoğunluk sağlanamadı için 5 Haziran’a ertelenmişti. 
5 Haziran’da yapılacak olan Zonguldak Kömürspor Kongresi’ne sayılı günler kala Romanya’da iş hayatını sürdüren Zonguldaklı İş insanı Sabit Danış’ın başkanlığa aday olup olmayacağı merak konusu oldu.  
Romanya’dan bugün Zonguldak’a gelen Sabit Danış’ın öncelikle mevcut Başkan M. Salih Demir ile görüşeceği sonrasında da Vali Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Belediyesi Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, milletvekilleri,  siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, belde başkanları ve Zonguldak’a büyük yatırımlar yapan Tosyalı Holding, Kolin İnşaat, Erdemir, Eren Enerji, Çates, Yurtbay Seramik, Çanakçılar, EMKO ve TAT Metal gibi büyük şirketlerin yöneticilerinden Zonguldak Kömürspor’a ekonomik zemin hazırlanması için destek talep edeceği öğrenildi.
Danış’ın görüşmelerin olumlu geçmesi halinde başkanlığa adaylığını koyacağı öğrenildi.
Destek için görüşülen isimlerden olumlu dönüş alınmaması halinde Sabit Danış’ın Kulüp Başkanlığı için aday olmayacağı edinilen bilgiler arasında.
Sabit Danış’ın aday olmaması halinde ise Mevcut Başkan M. Salih Demir 5 Haziran’da yeniden Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı olarak yoluna devam etmesi bekleniyor.
Haber: Selçuk KOÇAKLI