Okullar arası Küçük Erkekler İl Birinciliği müsabakasında Ereğli Cumhuriyet Ortaokulu, Yayla Ortaokulu 5-1 yenerek şampiyon oldu. Ereğli Cumhuriyet Ortaokulu il dışında ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Fener sahasında düzenlenen Küçük Erkekler Futbol İl Birinciliği bugün oynanan final maçının ardından sona erdi. Final maçında Ereğli Cumhuriyet Ortaokulu, Yayla Ortaokulunu 5-1 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.

Farklı kazandı

Final maçında Yayla Ortaokulu ile Ereğli Cumhuriyet Ortaokulu bugün Fener sahasında karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan Ereğli Cumhuriyet Ortaokulu maçın sonunda gülen taraf oldu. Ereğli Cumhuriyet Ortaokulu, Yayla Ortaokulunu 5-1 gibi farklı bir skorla yenerek şampiyon oldu. Maçın hakemi Bertuğ Gülay son düdüğü çalmasıyla birlikte Ereğli Cumhuriyet Ortaokulu sporcuları saha içerisinde sevinç yumağı oldu. Ereğli Cumhuriyet Ortaokulu şampiyonluğu doyasıya eğlenerek kutladı.

Şampiyon kupasını aldı

Maçın ardından kupa töreni düzenlendi. Şampiyon olan Cumhuriyet Ortaokulu şampiyonluk kupasını Spor Uzmanı Gazel Güvenin elinden aldı. İkinci olan Ortaokuluna kupa ve madalyasını Ereğli Belediyespor altyapı sorumlusu Günay Taşdemir verdi. Üçüncü olan Kilimli Ziya Gökalp Ortaokulunu madalyasını Okul Sporları kordinatörü ve Beden Eğitimi öğretmeni Turan Altındaş takdim etti. Dördüncü olan Ereğli Nurdan ve Ahmet Orhan Ortaokulu madalyalarını, Yayla Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmeni Hakan Sağlam’dan aldı. Şampiyon olan Ereğli Cumhuriyet Ortaokulu il dışında ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

Emre Can BAYRAM