Zonguldak Kömürspor, uzun uğraşlar verdiği stoper transferini bugün-yarın açıklayabilir

STOPER TRANSFERİ AN MESELESİ

Stoper transferinde sona gelen Zonguldak Kömürspor,  ismi sır gibi saklanan bir futbolcuyla büyük ölçüde anlaştı. Bonservis sorunu nedeniyle kulübüyle sorunlar yaşayan kırmızı-lacivertli takım, bu sorunları haletliği takdirde transferi duyuracak.

***************

                   

Zonguldak Kömürspor devre arası transfer sezonunda kadrosuna stoper takviyesi yapmaya hazırlanıyor. İlk yarıda yaşanan sakatlıklar ve mevcut stoperlerden Osman Berkay’ın ameliyat olması ve Erdinç’in de Kocaeli Birlikspor maçında sarı kart cezası bulunması nedeniyle oynayamayacak olması, Yönetimi stoper transfer için harekete geçirdi. Devrenin sona ermesiyle birlikte yoğun bir mesai harcayan Zonguldak Kömürspor, stopere takviye için birkaç futbolcu ile temas halinde.

TRANSFER BUGÜN AÇIKLANABİLİR

Bütçeye uygun ve takıma faydalı olacağı düşünülen bir futbolcu üzerinde yoğunlaşan Zonguldak Kömürspor, bu futbolcu ile büyük ölçüde anlaştı. Futbolcunun 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden bir takımda ilk yarıyı tamamladığı alınan bilgiler arasında. Ancak, yönetim Kulübüyle bonservisi sorunu olduğu için futbolcunun  ismini açıklamıyor.  Transferde sona yaklaşan Zonguldak Kömürspor, Kulübü ile her konuda anlaşması halinde,  futbolcunun transferini  bugün  ve yarın kamuoyuyla paylaşacak.

Eren ARSLANYILMAZ

 

***************************************************

 

Zonguldak Kömürspor, Kocaeli Birlikspor maçı için bugün sahaya inecek

 

TOPLANMA ZAMANI

 

Zonguldak Kömürspor’da izin sona erdi. Kamp dönüşü hafta sonunu izinli geçiren kırmızı-lacivertli takım, bugün kulüp tesislerinde toplanarak saat 16.00’da sahaya inecek. 13 gün süren Antalya kampını tamamlayan Zonguldak, bugünden itibaren Kocaeli Birlikspor maçına adapte olacak.

*****

Zonguldak Kömürspor sahaya iniyor. Kırmızı-lacivertli takım, 2 günlük izinin ardından, bugün toplanarak hazırlıklarına başlayacak.

Spor Toto 2’nci Lig Beyaz Grup’ta ikinci yarı için geri sayım sürerken, Zonguldak Kömürspor maç haftasına girdi. İlk yarıyı 23 puanla 9’uncu sırada tamamlayan kırmızı-lacivertli takım, Antalya’da sürdürdüğü 13 günlük devre arası kampını tamamladı.  Bu süre zarfından yoğun bir idman programından geçen ve 6 Ocak tarihinde Antalya’dan dönüş yapan kırmızı-lacivertli takım, 2 günlük izine ayrıldı. Hafta sonunu tatil yaparak geçiren Zonguldak Kömürspor’da izin sona erdi. 15 Ocak Pazar günü deplasmanda Kocaeli Birlikspor ile karşılaşacak kırmızı-lacivertli takım, bugünden itibaren bu maça yoğunlaşacak. Bugün Kulüp tesislerinde toplanacak Zonguldak Kömürspor saat 16.00’da haftanın ilk idmanına başlayacak.

RAKİP ZORLU

İlk yarıyı üst üste 2 şok yenilgiyle kapatan Zonguldak Kömürspor, ikinci yarıyı zorlu bir mücadele ile açacak. Sezonun ilk maçında 1-0 yendiği Kocaeli Birlikspor ile deplasmanda karşılaşacak kırmızı-lacivertli takım, rakibini yenerek ikinci yarıya iyi başlamak istiyor. 15 Ocak’taki karşılaşma öncesi Kocaeli Birlikspor, 32 puanla 3’üncü sırada yer alıyor

Eren ARSLANYILMAZ