Devrek Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Çetin Bozkurt, Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 1. Grup'ta ligin 3. hafta maçında kendi saha ve seyircileri önünde konuk ettikleri lider Silivrispor ile 0-0 berabere kaldıkları maç ve 4. Hafta maçında deplasmanda oynayacakları önemli Maltepespor maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu.  
Silivrispor’u ellerinden kaçırdıklarını belirten Başkan Bozkurt, "Futbolcular futbol adına her şeyi yaptı. Aslında galibiyet beklediğimiz bir maçtı. Hatta maçın 2.yarısı tek kaleye dönen bir maçtı. Sadece top çizgiden geçmedi" dedi. 
Devrek Belediyespor’un ligde 2 maçta 4 puan toplaması nedeniyle Devrekte kadınlar olmak üzere herkesin şampiyonluk havasına girdiğini belirten Başkan Bozkurt, "Bu başarı kadınlarımız başta olmak üzere tüm Devrekli halkımızı da mutlu ediyor. Halk takıma sahip çıkıyor. Karakterli oyuncularımız var çok büyük para harcamadığımız bir kadromuz var. Ayrıca Teknik adam Savaş Demiral hocamıza da güvenimiz sonsuzdur. Birlik beraberlik içinde hedefimiz 3. Lig" ifadelerine yer verdi. 
"1 PUAN KAZANMADIK, 2 PUAN KAYBETTİK"
Silivrispor karşısında galibiyeti kaçırdıklarını belirten Başkan Bozkurt, "Futbolcu kardeşlerim  futbol adına her şeyi yaptı. Aslında galibiyet beklediğimiz bir maçtı. Hatta maçın 2.yarısı tek kaleye dönen bir maçtı. Sadece top çizgiden geçmedi. Futbol adına iyi bir görüntü sergiledik. 1 puan kazanmadık, 2 puan kaybettik. Oyun istediğimiz gibi geçti, pozisyon ürettik. iyi fırsatlar bulduk. Kazanmak için gol gerekiyordu ama onu da atamadık ve 1 puana razı olduk" dedi
"DEVREK BELEDİYESPOR’A SAHİP ÇIKAN VE FORMANIN HAKKINI VEREN OYUNCULARI TRANSFER ETTİK"
3. Lige çıkma adına lige iyi başladıklarını ve 2 maçta 1 galibiyet 1 beraberlikle 4 puanla 3. Sırada olduklarını belirten Başkan Bozkurt, "Hedefimiz belli,  mütevazi bir kadro kurduk. İşini seven futbolu seven buraya galipte Devrek’e sahiplenen ve bunun bilincinde olan bir kadro oluşturduk. Futbolcularda 2 maçtır da güzel mücadele veriyorlar. Önemli olan futbolu seven ve Devrek Belediyespora sahip çıkan ve formanın önemini bilen oyuncuları transfer ettik. Hedeflerimizi anlattık. Onlar da bu hedef doğrultusunda ligde güzel bir mücadele ortaya koyuyorlar. Buda bizi oldukça mutlu ediyor.  Bu hafta Maltepespor ile karşılaşacağız. Galibiyetle ayrılırsak bir üst lige çıkarız diyorum" dedi 
"TÜM DEVREKLİLER ŞAMPİYONLUK HAVASINA GİRDİ"
Devrek Belediyrspor’un başarılı olması ilçeyi de şampiyonluk havasına soktuğunu belirten Başkan Bozkurt, "Şuan da alınan 1 galibiyet 1 beraberlikle namağlup yolumuza devam ediyoruz. Bu başarı kadınlarımız başta olmak üzere tüm Devrekli halkımızı da mutlu ediyor. Halk takıma sahip çıkıyor. Karakterli oyuncularımız var çok büyük para harcamadığımız bir kadromuz var. Ayrıca Teknik adam Savaş Demiral hocamıza da güvenimiz sonsuzdur. Şimdilik herşey yolunda" dedi.