Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner ve beraberinde taraftarlar, muharrem ayı etkinlikleri kapsamında vatandaşlara aşure dağıttı. İl Emniyet Müdürü Osman Ak ve AKP İl Başkanı Zeki Tosun’un da eşlik ettiği etkinlikte taraftar tezahüratlarla da takımlarını destekledi.

Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Vergi Dairesi önündeki etkinlikte yoğun ilgi olmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek, “Bugün İl Emniyet Müdürümüz de bize eşlik etti. Taraftarlarımızla beraber böyle bir etkinlik yapıyoruz ve Muharrem Ayı münasebetiyle aşure dağıtıyoruz. İnşallah niyetlerimiz kabul olur. İnşallah Zonguldakspor’umuz da ümit e3ttiğimiz yerlere gelir. Yarın ki maçımızda da galibiyetle inşallah güzel bir çıkış bekliyoruz” dedi.

“HERŞEY ZONGULDAK İÇİN”

İl Emniyet Müdürü Osman Ak, açıklamasında sadece “Her şey Zonguldak için, Zonguldakspor için” ifadelerine yer verirken AKP İl Başkanı Zeki Tosun ise,  “Bugün çok sevdiğim kıymetli Zonguldakspor başkanı Süleyman kardeşimiz ve taraftarlar burada toplanıp vatandaşlarımıza Muharrem ayı münasebetiyle aşure dağıtıyor. Bizi de davet ettiler ve seve seve buraya geldik. Bugün yaptığımız inşallah hayır işi Zonguldakspor’u şampiyon yapar. Biz Zonguldak’ımızın takımının her zaman arkadaşındayız ve ne gerekiyorsa yapmaya da hazırız” şeklinde konuştu. (Umut ERSES)