Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek Zonguldak Kömürspor’un transfer listesinde bulunan Bartınspor’un sol kanat oyuncusu Volkan Sipahi, takımda kaldı.

Sezon tamamlandığında Bartınspor’da kalması imkansız olarak gösterilen ve peşinde Bölgesel Amatör Lig takımlarının yanı sıra 2 ve 3. Lig takımlarının da olduğu iddia edilen Volkan Sipahi Bartınspor’a imza atan ilk isim oldu.

Henüz bir hafta önce Zonguldak Kömürspor’un kadrosuna katmak için harekete geçtiği genç kanat oyuncusu, Bartınspor yönetiminin taraftarın da inadıyla yeniden devreye girmesiyle eski kulübünde kaldı. Geçen sezon 26 maça çıkan ve 2 gol kaydeden 22 yaşındaki futbolcu, tüm maçlarda ilk 11’de çıkıp 2 bin 207 dakika süre aldı.

Volkan Sipahi’nin takımda kalmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Bartınspor Teknik Direktörü Oktay Özçelik, “Volkan Sipahi özel bir futbolcudur. Geçen sezon kötü giden takımda bile çok iyi işler yaptı. Takımda kalmasını özellikle istediğim oyunculardan biriydi. Gelecek sezon takımımıza çok şeyler katacak. Şampiyonluğa oynayan bir kadro kuruyoruz ve Volkan Sipahi de bu ekibin en önemli isimlerinden biri olacak” dedi.