Geçtiğimiz hafta Karadeniz Ereğli Göztepespor’dan 2001 doğumlu solbek Ogün Kuru’yu transfer eden Zonguldak Ereğli Spor, Süper Amatör Lig Temsilcisi Akınspor’dan 2000 doğumlu Doğukan Günce’yi de kadrosuna kattı. 

Daha önce 5 yıl Zonguldak Ereğli Spor’da forma giyen ve Süper Amatör Lig ekibi Akınspor’a transfer olan Doğukan Günce, 3 yıl Akınspor forması giydikten sonra yeniden Zonguldak Ereğli Spor’a döndü. 

Zonguldak Ereğli Spor Başkanı Tevfik Cengiz Demirci “Doğukan Günce takımızın demirbaşlarındandır. Üst liglerimizde oyuncularımızın forma giymesi bizim için önemlidir. Süper Amatör Ligde sona gelinmesi ve takımımızın her yıl olduğu gibi Süper Amatör Ligi hedefliyor olmasından dolayı Doğukan ile orta sahamızı daha güçlendirmek istedik. Bu kapsamda eksik bölgelerimize nokta atışı yaparak transferlerimizi gerçekleştiriyoruz. Ogun Kuru ve Doğukan Günce transferleri bu amaçla yapıldı. Ogün Kuru’ya Zonguldak Ereğli Spor ailesine katıldığı için teşekkür ediyor, Doğukan Günce’ye de yuvaya hoş geldin diyorum. Ayrıca Akınspor Başkanı Reşat Pala ve Yönetim Kuruluna bizlere sağladıkları kolaylık için teşekkür ederim” dedi.   

Haber: Selçuk KOÇAKLI