Tuvalette doğurduğu bebeğini çöpe attı: Cezası belli oldu!
Tuvalette doğurduğu bebeğini çöpe attı: Cezası belli oldu!
İçeriği Görüntüle

Adalet Bakanı Akın Gürlek, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ve Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen titiz çalışmalar neticesinde yasa dışı bahis şebekesine büyük bir darbe indirildiğini belirtti.

24 Milyar Liralık İşlem Hacmi Tespit Edildi

Düzce merkezli yürütülen ve toplam 14 ili kapsayan eş zamanlı baskınlarda, suç örgütü üyelerinin dijital hesapları ve para trafiği de mercek altına alındı. Yapılan incelemelerde, şebekenin bugüne kadar toplam 24 milyar lira gibi devasa bir işlem hacmine ulaştığı saptandı.

Bakan Gürlek, operasyonun kararlılık mesajını şu sözlerle ifade etti:

"Gençlerimizi ve geleceğimizi hedef alan, ülkemizin ekonomisine zarar veren bu suç yapılanmalarının nefesini kesmeye devam edeceğiz."

Bakan Gürlek’ten Jandarma ve Başsavcılığa Teşekkür

Yakalanan 55 şüpheli hakkında gerekli adli işlemlerin derhal başlatıldığını bildiren Adalet Bakanı Akın Gürlek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Adalet Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı arasındaki güçlü iş birliğinin, suç ve suçluyla mücadeledeki en büyük güç kaynağı olduğunu vurguladı.

Gürlek, bu başarılı ve geniş kapsamlı operasyonu yürüten Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı ile sahada canla başla çalışan Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekiplerini tebrik ederek teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Haber Merkezi