Ereğli-Alaplı karayolu Plajlar mevkisinde öğleden sonra korkutan bir trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ereğli istikametinden Alaplı yönüne doğru seyir halinde olan bir otomobil, bu sırada yolun karşısına geçiş yapmak isteyen baba ve oğluna çarptı.

Çarpmanın Etkisiyle Yola Savruldular

Feci çarpışmanın şiddetiyle baba ve oğlu yola savrularak ağır şekilde yaralanırken, kazaya karışan otomobilin sürücüsü de direksiyon başında yaralandı. Kazayı gören diğer sürücülerin ve çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine vakit kaybetmeden çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

  • İlk Müdahale Olay Yerinde Yapıldı: Kısa sürede bölgeye ulaşan 112 Acil Sağlık ekipleri, yola savrulan baba ve oğluna ve araç sürücüsüne ilk müdahaleyi kaza yerinde gerçekleştirdi.

    Mülkiye Başmüfettişi Neşet Akkoç inceleme ve denetim yapacak!
    Mülkiye Başmüfettişi Neşet Akkoç inceleme ve denetim yapacak!
    İçeriği Görüntüle
  • Hastaneye Sevk Edildiler: Yaralı 3 kişi, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslara alınarak Ereğli'deki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralıların tedavilerine başlandığı bildirildi.

Trafik Bir Süre Durma Noktasına Geldi

Kaza nedeniyle Ereğli-Alaplı karayolunun Alaplı istikametinde trafik akışı bir süre tamamen durdu. Polis ekiplerinin yolda güvenlik önlemleri almasının ardından, kazaya karışan aracın çekici yardımıyla kaldırılması ve belediye ekiplerinin temizlik çalışması sonrası yol yeniden normal seyrine döndü.

Polis ekipleri, kazanın meydana geliş şekliyle ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Muhabir: HABER MERKEZİ