Zonguldak Dernekleri Federasyonu (ZONDEF), Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 103’üncü yıl dönümü vesilesiyle tebrik mesajı yayımladı.

ZONDEF Genel Başkanı Ziya Öncan imzasıyla yayımlanan mesajda, Cumhuriyet’in Türk milletinin bağımsızlık ve hürriyet mücadelesindeki en büyük gurur kaynağı olduğu belirtildi. Zonguldaklıların gerek memlekette gerekse gurbette Cumhuriyet değerlerine her zaman sahip çıktığı vurgulandı.

Prostat Sağlığını Korumak İçin Nelere Dikkat Edilmeli?
Prostat Sağlığını Korumak İçin Nelere Dikkat Edilmeli?
İçeriği Görüntüle

"Gurbette de Olsa Gönlümüz Memleket ve Cumhuriyet İçin Atıyor"

Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anan ZONDEF yönetimi, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 'En büyük eserim' dediği Cumhuriyetimizin 103. yılına ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. Milletimizin azim ve kararlılığıyla kurulan bu büyük miras, yarınlarımızın en güçlü teminatıdır. Zonguldak Dernekleri Federasyonu olarak, gurbetteki tüm hemşehrilerimizle birlikte birlik ve beraberlik ruhunu yaşatmaya, Cumhuriyetimizin değerlerini geleceğe taşımaya devam edeceğiz. Başta hemşehrilerimiz olmak üzere aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyoruz."

Kaynak: Haber Merkezi