Eğitim Sen Çaycuma Temsilciliği, banka maaş promosyon tutarının yenilenmesi/güncellenmesi için Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yazı yazdı

Eğitim Sen Çaycuma Temsilciliği tarafından Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yazı yazılarak banka maaş promosyon tutarının enflasyon, kamu çalışanlarına yapılan zam oranları ve ekonomik veriler dikkate alınarak yenilenmesi/güncellenmesi için çalışma başlatılması talep edildi.

Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yazılan yazıda, T.C. Ziraat Bankası Çaycuma Şubesi ile Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında 01.06.2020-31.05.2023 tarihleri arasını kapsayan 3 yıllık maaş protokol ihalesinin 27.03.2020 tarihinde imzalandığı ve protokol gereği maaş promosyon parasının 3.150.00 TL peşin olarak Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personelinin hesaplarına yatırıldığı hatırlatıldı.

Söz konusu promosyon tutarının başta enflasyon olmak üzere ekonomide yaşanan gelişmeler nedeniyle oldukça düşük kaldığına dikkat çekilen yazıda, "Bu nedenle maaş promosyon tutarının enflasyon, kamu çalışanlarına yapılan zam oranları ve ekonomik veriler dikkate alınarak 01.01.2022 tarihinden geçerli olmak üzere yenilenmesi/güncellenmesi için çalışma başlatılmasını, bu doğrultuda T.C. Ziraat Bankası Çaycuma Şubesi ile görüşme yapılmasını ve konuyla ilgili sendikamıza bilgi verilmesini talep ediyoruz." denildi.