İstanbul’da dün başlayan 21.Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT)’in Gala Gecesine, Kdz. Ereğli damga vurdu.  80 ülke ve 81 ilden yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı gala gecesine girişte tüm konuklara Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından geceye özel olarak hazırlanan ikramlar dağıtılırken, Kdz. Ereğli’nin tanıtım filimi yaklaşık 15 dakika süren ödül töreni boyunca dev ekrandan gösterildi. Gecede plaketle ödüllendirilen Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’da katılımcılara hitap etti.

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen EMİTT Fuarına katılan Kdz.Ereğli Belediyesi, ilçenin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin yanı sıra yöresel ürünlerini de açtığı stantla sergilerken , fuarın ilk akşamında gerçekleşen gala gecesine de damga vurdu.

Belediye basın bürosundan verilen habere göre dünyanın en büyük 5.turizm fuarının gala gecesine girişte sadece Kdz.Ereğli Belediyesi tüm katılımcılara fındık ve çilek reçelinden oluşan ikramları dağıtırken gecenin yaklaşık 15 dakika süren ödül töreni bölümünde Kdz.Ereğli’nin tanıtım filmi dev ekrandan gösterildi.

Geceye eşi Sevim Uysal ile birlikte katılan ve ödül töreninde teşekkür plaketini almak üzere sahneye davet edilen Kdz.Ereğli  Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, burada katılımcılara da hitap etti.

Emitt fuarını başarılı bulduğunu söyleyen  Başkan Uysal tüm katılımcıları “Kdz.Ereğli,  Zonguldak ilimizin çok güzel, şirin bir kıyı ilçesi. İstanbul ve Ankara’ya 3 saat uzaklıkta.  Günü birlik gelebileceğiniz nokta kadar yakın. Sizleri Kdz.Ereğli’ye bekliyoruz” sözleri ile ilçeye davet etti.