67 Burda Alışveriş Merkezi, iklim değişikliği ile mücadele etmek üzere, dünyanın en büyük küresel çevre hareketi olarak bilinen Dünya Saati Uygulaması için dış aydınlatma sistemlerini kısa süreli kararttı.

67 Burda Alışveriş Merkezi, küresel iklim değişikliğine dikkat çekmek üzere Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) tarafından düzenlenen Dünya Saati Uygulaması’na destek verdi. ‘’İklim Mücadelesi İçin Bir Işık Tut “sloganı ile 19 Mart 2016 Cumartesi akşamı 20.30-21.30 saatleri arasında, dünyanın dört bir köşesinden yaklaşık iki milyar insan, iklim değişikliğine dikkat çekmek için dünyanın en büyük çevre hareketine katıldı.

67 Burda AVM de 19 Mart Cumartesi günü saat 20:30-21:30 saatleri arasında dış aydınlatma sistemlerinde belli oranlarda karartma yaparak destek verdi. Ayrıca Alışveriş Merkezi’nin bina genelinde yapılan renovasyon çalışmaları kapsamında, bina iç ve dış aydınlatmalarında tasarruflu ve verimli led sistemlere geçiş yaparak daha az enerji harcayacak hale getirdi. Bu etkinlikte amaçlanan faydayı kendi çalışmasında da amaç edinildi.