Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Kdz. Ereğli Belediyespor Cumartesi günü saat 12.00’de deplasmanda 1207 Antalyaspor ile ilk maçta karşı karşıya gelecek.  
Temsilcimiz Kdz. Ereğli Belediyespor, bu önemli maçın hazırlıklarını teknik adam Faruk Varlık nezaretinde Beyçayırı stadı’nda yaptığı son taktik idmanı ile tamamladı. 
Eflatun-Beyazlı ekip bugün Ereğli’den ayrılarak 3 puan için Antalya’ya gidecek.


VARLIK: LİGE GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ
Ligin ilk hafta maçında deplasmanda 1207 Antalyaspor ile oynayacakları müsabakadan 3 puan ile ayrılarak lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini dile getiren teknik adam Faruk Varlık, “Ciddi bir sakatlığımız yok. Tam kadro olarak gidiyoruz Antalya’ya. Kandilli kampından itibaren son bir aydır performansımız iyi takım olgusunu ortaya koyuyoruz. Hazırlık maçlarımızdaki performansımızı Antalya maçında da gösterirsek 3 puanla dönmek istiyoruz. Onlar da 5 yabancı oyuncu ile takımı takviye etmişler. İyi takımız, mücadele ediyoruz. 18-19 yaş grubuyla mücadele ediyoruz. Başkanımıza ve taraftarlarımıza, galip gelerek 3 puan hediye etmek istiyoruz.” dedi


 KUZU: GENÇ BİR KADROMUZ VAR
Kdz. Ereğli Belediyespor As Başkanı Sertan Kuzu ise“Elimizden gelen çalışmayı yaptık. Yaklaşık 3 aydır takımımızla birlikteyiz, başkanımız, yönetimimiz elimizden gayreti gösterdi. Belediye Başkanımızın desteği ile eksiklerimizi tamamladık. Yüzde sekseni Ereğlili olan 18-21 yaş arası genç bir kadromuz var. Hedefimiz galip gelmek.”dedi.