Zonguldak Valiliği öncülüğünde, Zonguldak Dernekleri Federasyonu (ZONDEF) tarafından İstanbul Yenikapı’da düzenlenen ‘Zonguldak Tanıtım Günleri’ de İş insanı ve Zonguldak Kömürspor As Başkanı Sabit Danış, mısır unu öğüten bir stant ile Zonguldak Kömürspor’un stantlarını tanıtım günlerinde açmıştı. 
İş insanı Sabit Danış tanıtım günleri etkinliklerine katılan Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’ı ağırladı. Tanıtım günlerinin oldukça renkli geçtiğini kaydeden İş insanı Sabit Danış, Yurt içi ve yurt dışında Zonguldak lobilerinin olması gerektiğini işaret ederek, “Ben kendi adıma yurt içi ve yurt dışında bunu yapmaya gayret ediyorum. Tanıtım günleri Zonguldak için çok olumlu geçti. Sayın Valimiz ve Milletvekillerimize de katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu organizasyonu gerçekleşmesinde emeği geçen Zonguldak Dernekleri Federasyonu (ZONDEF) Başkanı Ziya Öncan’a da teşekkür ediyorum” dedi.
Danış, Vali ve Milletvekilleriyle birlikte Zonguldak’ın gelişip kalkınması adına yapılacak işler ile Zonguldak Kömürspor’un maddi ve manevi desteklenmesi üzerine sohbet ettiklerini kaydetti.