Zonguldak Kömürspor, Pazar günü saat 14.00’da deplasmanda oynayacağı Pazarspor maçının taktik idmanını yaptı.
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 30. hafta maçında deplasmanda Pazar günü saat 14:00’da Rize temsilcisi Pazarspor ile karşılaşacak olan Zonguldak Kömürspor, bugün yaptığı antrenman ile bu maçın hazırlıklarına tamamladı.  
Kırklarelispor ve Uşakspor karşılaşmalarından galibiyet ile ayrılarak moral bulan  Kırmızı-lacivertli ekip, deplasmanda Pazarspor’u da yenerek hem üst üste 3. galibiyetini almak istiyor hemde alt sıralardan kurtulmak istiyor.   
Bu önemli karşılaşma öncesinde Kırmızı-lacivertli ekip 14.00’da Karaelmas Kemal Köksal stadı’nda Teknik Direktör Şenol Demir nezaretinde çalıştı. Antrenmana ısınma hareketleri ile başlayan futbolcular ardından 5’e 2 oyun ve daha sonra ise çift kale maçla Pazarspor maçının provası yaptı. 
Çift kale maçta Teknik Direktör Şenol Demir zaman zaman oyunu durdurarak futbolculara yapmaları gerekenler konusunda uyarılarda bulundu. 
Yapılan çift kale maçın ardından kırmızı-lacivertli takım, kanat çalışması ve şut çalışması yaparak hazırlıklarını 3 puan parolasıyla tamamladı.  
Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, yarın saat 09:00’da Zonguldak’tan ayrılarak karayolu ile Ankara’ya gidecek. Ankara Esenboğa Havalimanından yapacakları aktarma ile Rize’ye gidecek.

Haber: Selçuk KOÇAKLI