Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Sağlık Uygulama Tebliği'nde değişiklik yapılmasına dair tebliğ Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. Düzenlemelere göre, "Ayaktan Başvurularda Ödeme Listesi"nde yer alan vaka başı muayene ücretleri artırıldı.

TÜM İŞLEMLERDE ÜCRET ARTIŞI

Alagöz ve Altay gururumuz oldu Alagöz ve Altay gururumuz oldu

"Hizmet Başı İşlem Puan Listesi"nde yer alan KVC-Kardiyoloji, organ doku nakli ve kemik iliği, yoğun bakım, hemodiyaliz, kan bileşenleri, doğum, yardımcı üreme tedavileri ve bununla ilişkin genel tetkikler, sünnet, kadavradan donör temini gibi işlem kodları da dahil olmak üzere tüm işlemlerde artış yapıldı.

"Tanıya Dayalı İşlem Puan Listesi"nde yer alan KVC-Kardiyoloji, organ doku nakli ve kemik iliği işlemleri, yoğun bakım işlemleri ve hemodiyaliz işlemlerine ait işlem kodları da dahil olmak üzere tüm işlemlerde artışa gidildi.

DİŞ TEDAVİSİNDE ARTIŞ

"Diş Tedavileri Puan Listesi"nde yer alan tüm işlem kodları da arttı.

Genel Sağlık Sigortalılarının hastanelerde aldıkları sağlık hizmetlerinde kullanılan tıbbi malzeme bedellerine de zam geldi.

Ali Bektaş ve Kamil Altun’a rakip çıktı Ali Bektaş ve Kamil Altun’a rakip çıktı
GELİKTE ÇOK ORTAKLI BİR ŞİRKETTEN PİS KOKULAR GELİYOR... GELİKTE ÇOK ORTAKLI BİR ŞİRKETTEN PİS KOKULAR GELİYOR...
Demirtaş, Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti Demirtaş, Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti
Lavuar alanına ne oldu! Lavuar alanına ne oldu!
Zonguldak müzik camiası yasta Zonguldak müzik camiası yasta
Muhammet Ali Arslan'ın öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Muhammet Ali Arslan'ın öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı