Türkiye Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, FETÖ/PDY, DEAŞ, PKK/KCK ve DHKP/C terör örgütlerinin sözde üst düzey yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 770 kişinin mal varlıklarının dondurulmasını konuşuyor. Zonguldak'tan 5 kişinin bulunduğu listede ismi olması gereken FETÖ ile irtibatlı ve iltisaklı bazı işadamları ise mal kaçırarak kuyruğunu kurtarmayı başardı. Kamuoyu bu tarz olayların FETÖ davalarına olan güveni sarstığını, "FETÖ borsası kuruldu" iddialarını güçlendirdiğini düşünüyor.

SUÇLU BULUNURSA MAL VARLIĞI GİDECEK

Zonguldak ve Ereğli'de milyonlarca dolarlık yatırımlarıyla bilinen iş insanı Yusuf Özdemir,  halen Zonguldak 2'nci Ağır Ceza Mahkemesinde FETÖ'ye yardım ve yataklıktan yargılanıyor. Özel Level Hastanesi'nin sahibi olarak bilinen Yusuf Özdemir'in imza yetkisi olmadığı gibi hastanenin yüzde 83 hissesi kızı Songül Özdemir'in üzerine gözüküyor. Yaklaşık 5 yıldır il dışında olan ve hastaneyle hiç bir bağı olmadığı bilinen Songül Özdemir'in sahibi olduğu Özel Level Hastanesi'nin FETÖ'yle bağlantısı çıkmaması için ortaklık hisselerini kendi üzerine yapmayan Yusuf Özdemir, devam eden davada suçlu bulunursa tüm mal varlığına el konulacak.

HER ŞEYİ VAR

HİÇ BİR ŞEYİ YOK!

Bilindiği gibi Yusuf Özdemir tarafından kurulan ve  Ereğli ile Kozlu'da faaliyet gösteren Özdemirler Marketler zinciri oglunun üzerine kayıtlı.

İş insanı Yusuf Özdemir, yargılandığı davada  FETÖ'ye finans sağlamak ve üye olmak suçlamasıyla yargılanıyor. FETÖ soruşturmalarında örgütle bağlantısı olan ve bu sayede milyonlarca lira para kazanan kişilerin mal varlıklarını kaçırması toplumda FETÖ ile mücadele davalarına olan güveni zedeliyor.