Zonguldak'ta 100 Binden Fazla Öğrenci ve 7.500 Eğitimci Yaz Tatiline Giriyor Zonguldak'ta 100 Binden Fazla Öğrenci ve 7.500 Eğitimci Yaz Tatiline Giriyor

Zonguldak Belediyesi, kent genelinde su hattında meydana gelen arıza nedeniyle bazı mahallelerde su kesintisi yaşanacağını açıkladı. Yapılan duyuruda, Tepebaşı Mahallesi Harika Sokak ve Taşocağı Sokak ile Yeşilmahalle Topbaşı mevkiinin bir kısmında geçici süreyle su verilemeyeceği belirtildi.

Arıza nedeniyle su verilemiyor

Belediye ekiplerinin arızanın giderilmesi için yoğun şekilde çalıştığı bildirildi. Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları adına önlem almaları istenirken, çalışmaların tamamlanmasının ardından suyun yeniden verileceği açıklandı.

Belediyeden uyarı

Yetkililer, onarım süreciyle ilgili gelişmelerin belediyenin resmi kanallarından paylaşılacağını belirterek, kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceklerini kaydetti.

Muhabir: Melike Özcan