ÖZEL HABER- Mustafa ÖZDEMİR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 13 Ocak Perşembe günü geldiği Zonguldak'ta esnaf ziyaretleri sırasında pencereden seslenen dersane öğrencilerinin davetini kırmayarak bir iş merkezinin 3'üncü katındaki dersaneye çıkarak öğrencilerle bir süre sohbet edip fotoğraf çektirmişti.

Olayın basında yansıması üzerine soruşturma başlatılması için talimat veren Zonguldak İl Mili Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Kılıçdaroğlu'nun ziyaret etti. Özel Sınav Dershanesi'nden savunma istendi.

Geçtiğimiz hafta bir dizi ziyaret ve STK görüşmeleri için Zonguldak gelen CHP Genel Bakanı Kemal Kılıçdaroğlu, Soğuksu semtinden başladı. Soğuksu esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

ALKIŞ VE TEZAHÜRATLARLA UĞURLANDI

Bu sırada pencereden kendisine seslenen öğrencilerin çağırması üzerine Milli Egitime  bağlı Özel Sınav Dershanesi'ne giderek gençlerle bir süre görüşen Kılıçdaroğlu, zafer işareti yapan gençlere aynı şekilde karşılık verip fotoğraf çektirdi. Bazı öğrenciler

Kılıçdaroğlu ile selfi çektirip "Umudumuz sizsiniz" demişti.

Buna karşılık Kılıçdaroğlu ise, "Hep birlikte başaracağız. İktidara geldiğimizde gençlerin  üniversitelerde yaşanan  eğitim ve barınma sorununu çözeceğiz" şeklinde konuşurken alkışlı tezahüratlarla uğurlandı.

SİZ Mİ DAVET ETTİNİZ KENDİSİ Mİ GELDİ?

Bu görüntülerin basına yansıması üzerine gazete güpürlerini keserek ekte gönderen Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sınav Dershanesi'nden savunma istedi. Savunma yazısında Kılıçdaroğlu'nun dersaneye kendisinin mi geldiğini yoksa davet mi edildiğini soran Zonguldak Milli Eğitim Müdürlüğü  Özel Okullar Şube Müdürlüğü, yazıya en kısa zamanda yanıt verilmesini istedi. Dersane yönetimi konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınırken, ceza verilip verilmeyeceği Milli Eğitim Müdürlüğü'nün  soruşturması sonunda kesinleşecek.