Toplantıda Enerji Bir-Sen Şube yönetiminden Musa Şekerci, Muharrem Kiraz, Nail Altuntaş temsil etti. Kurum ve Sendika Temsilcileri hazır Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Özçelik başkanlığında toplandı. Toplantıda çalışanların çeşitli talepleri ele alındı. Talepler ise şöyle sıralandı:

“Normal mesai dışında vardiyalı çalışan personele servis imkanının sağlanması, Koruma ve Güvenlik Görevlilerinin nöbet yerlerinin fiziki şartlarının iyileştirilmesi, Çalışanların tümüne internet hizmetinin sağlanması, Yemek Hizmeti verilemeyen Müesseselerde yemek hizmetinin verilmesi gibi konular ele alındı.”

Yönetim Kurulu Üyeleri TTK'ya yeni atanan Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Safa Topuz’u ziyaret etti. Ziyarette heyet adına konuşan Şube Başkanı Şekerci, yeni görevinde başarılar temennisinde bulundu. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Genel Müdür Yardımcısı Topuz ise teşekkür ederek görevinin sorumluluklarını bildiğini ve bu sorumluluklar doğrultusunda görevini ifa edeceğini dile getirdi. Enerji Bir-Sen’in Şube yönetimine ziyaretinden dolayı teşekkürlerini ifade etti.
Heyet daha sonrasında Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Şimşek’i ziyaret etti. (İHA)