Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şubesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 103’üncü yıl dönümü dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımlayarak tüm vatandaşların ve iş dünyasının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

MÜSİAD Zonguldak Şube Yönetimi tarafından yapılan açıklamada, Cumhuriyet’in Türk milletinin bağımsızlık ve hürriyet mücadelesindeki en büyük gurur abidesi olduğu ve ekonomik bağımsızlıkla taçlandırılması gerektiği ifade edildi.

"Güçlü Ekonomi ve Üretimle Cumhuriyetimizi Yarınlara Taşıyoruz"

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, aziz şehitler ve gazilerin minnetle anıldığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Milletimizin azim ve kararlılığıyla kurulan Cumhuriyetimizin 103. yılına ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyet; sadece bir yönetim biçimi değil, aynı zamanda yerli ve millî üretimle, kalkınmayla ve güçlü bir ekonomiyle geleceğe yürümemizin teminatıdır. MÜSİAD Zonguldak ailesi olarak, iş dünyamızın üretim gücünü artırmak ve ülkemizin yarınlarına değer katmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Başta Zonguldaklı hemşehrilerimiz olmak üzere aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyoruz."

Hatay’da mesai bitiyor, tiyatro başlıyor! “İş Çıkışı Tiyatro” sahneye hazırlanıyor
Hatay’da mesai bitiyor, tiyatro başlıyor! “İş Çıkışı Tiyatro” sahneye hazırlanıyor
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Haber Merkezi