19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 94’üncü yıl dönümü kapsamında düzenlenen ‘Gençlik Haftası’ çeşitli spor etkinlikleriyle il genelinde kutlanıyor. 19 Mayıs ruhunu yaşamak ve yaşatmak için yapılan bu önemli günde birçok spor dalında yapılan yarışmalara atletizmde katıldı.

Atletizm İl Temsilciliği tarafından organize edilen yarışma, Öğretmen Evi’nden başlayıp, Valilik Önü’nde son buldu. Kız ve erkekler kategorisinde yapılan yarışlarda atletler sıcak havadan dolayı zor anlar yaşa da finişi görebilmek için büyük bir efor sarf ettiler. Bu mücadelenin sonunda dereceye giren atletler madalyalarını ve Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından verilen hediyeleri aldılar.

 

Koşu sonunda kızlarda Esra Kara 1’inci, Hilal Aslan 2’nci ve Burcu Seki 3’üncü oldu. Erkekler de ise Müslüm Gezer 1’inci, Muhammet Tayf 2’nci, Tolunay Ogün Avcı 3’üncü oldu. Derece elde eden atletler madalyalarını Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz’in elinden aldılar.

Eren ARSLANYILMAZ