Zonguldak Kömürspor, erteleme maçında  Çarşamba günü sahasında konuk edeceği Kırşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı.  
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta  ligde kalma mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da moraller bozuk. Kırmızı-lacivertli takım, geçtiğimiz cumartesi günü evinde Amedspor’a 1-3 yenilerek haftayı puansız kapattı. 
Kırklarelispor ve Uşakspor karşılaşmalarından üst üste aldığı galibiyetlerle moral bulan  Şenol Demir ve öğrencileri hesapta olmayan Amedspor yenilgisi nedeniyle oldukça üzgün. 
Amedspor karşısında alınan yenilginin üzüntüsünü yaşayan Kırmızı-lacivertli temsilcimiz, kendi saha ve seyircisi önünde 23. hafta maçında  yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen Kırşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı.  
Fener Sentetik sahada Teknik Direktör Şenol Demir yönetiminde 14:00’da gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Kırmızı-lacivertli futbolcular, ısınma ve 5’e2 top çalışmasının ardından yaptığı çift kale maçla günü tamamladı.  
Zonguldak Kömürspor, yarın yapacağı ter idmanı ile hazırlıklarını tamamlayarak Çarşamba günü saat 14:00’da sahasında oynayacağı Kırşehir Belediyespor maçının başlama saatini beklemeye başlayacak.
Ayrıca Kırmızı-lacivertli ekip erteleme maçında Kırşehir Beldiyespor’u yenerek Amedspor yenilgisini unutarak yeniden moral bulmak istiyor.  
KÖMÜRSPOR-KIRŞEHİR MAÇINI ENES KANPA YÖNETECEK
MHK Erteleme maçında Zonguldak Kömürspor- Kırşehir Belediyespor karşılaşmasını Kocaeli bölgesinden klasman hakem Enes Kanpara’yı görevlendirdi. Kanpara’nın  yardımcılıklarını ise Mustafa Onur Özgenç ve Barış Çiçeksoy yapacak. Maçın 4.  hakemi Gökhan Alkayalar olarak belirlendi. 
EV SAHİBİ TAKIMLAR KAZANIYOR YADA BERABERE BİTİYOR
Enes Kanpara, kariyerinde  37 maç yönetirken, bunun 14’ü ev sahibi takımları kazanırken, 7’sindde ise deplasman takımları kazandı. 16 maç  ise berabere bitti. Kanpara’nın, kariyerinde 2 Lig’de 15, 3. Lig’de  21 ve U19 Elit B liginde ise 1 maçı  bulunuyor. Bu 37 maçta  187 sarı, 14’de kırmızı kart çıkarttı.  
İKİNCİ KEZ ELMASIN MAÇINI YÖNETECEK
Enes Kaplan,  11 Nisan 2021 yılında Devrek İlçe Stadı’nda oynanan Zonguldak Kömürspor-Gümüşhanespor maçını yönetti. Ve bu maç ise 1-1 bitti. Kanpa ayrıca 4 karşılaşmada 4. Hakem olarak görev yaptı.  Enes Kanpara ikinci kez Zonguldak Kömürspor maçında düdük çalacak.
Haber: Selçuk KOÇAKLI