Crıptoswaps Zonguldakspor, ikinci yarı öncesi kamp hazırlıklarını Antalya’da günde çift idman yaparak sürdürüyor.  
TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Crıptoswaps Zonguldakspor, ikinci yarı öncesi kampa girdiği Antalya’da hazırlıklarını sürdürüyor.  
Kırmızı-lacivertli temsilcimiz Antalya kampının 2. gününde sabah antrenmanı ile başladı. Teknik Direktör Şenol Demir ve yardımcıları eşliğinde  çalışan ve sabah antrenmanında kuvvet çalışması yapan Kırmızı-Lacivertli futbolcular, günün ikinci antrenmanında ise 5’e 2 top çalışması ve çift kale maç yaparak günü tamamladı.  


HAZIRLIK MAÇI 8 OCAK’TA VANSPOR İLE OYNANACAK
Öte yandan temsilcimiz Crıptoswaps Zonguldakspor’un Antalya’taki ilk hazırlık maçını 8 Ocak tarihinde 2.Lig Kırmızı Grup temsilcisi Vanspor ile oynayacak. Bilindiği gibi Ziraat Türki Kupası eleme maçında Vanspor ile karşılaşan Zonguldakspor bu maçı  1-0 kaybederek kupaya veda etmişti. 

 

TRANFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Şuana kadar kadrosuna Yunus Emre Mertoğlu ve Tezcan Gökmen’i katabilen Crıptoswaps Zonguldakspor’da yönetim eksik mevkilere transfer yapabilmek için bir çok oyuncu ile görüşmelerini sürdürüyor. Şuana kadar yaklaşık 15 oyuncu ile görüşen yönetim, oyuncuların yüksek ücretleri nedeniyle geri adım attığı öğrenildi.  Hem Crıptoswaps Zonguldakspor’a faydalı hemde ücret konusunda uygun olabilecek oyuncular arayan yönetimin kadroya ne gibi oyuncular kazandıracağı da merak konusu oldu. 

 

Haber: Selçuk KOÇAKLI