Uluslararası Üniversite Sporları Federasyonu FISU (The International University Sports Federation) ile Avrupa Üniversite Sporları Birliği EUSA (European University Sports Association)  tarafından Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun organize ettiği ve bu yıl 6’ncısı düzenlenecek Avrupa Üniversitelerarası Masa Tenisi Şampiyonası‘n da büyük gün bugün…

Bülent Ecevit Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 19 Haziran Çarşamba günü başlayacak ve 23 Haziran Pazar günü sona erecek şampiyonanın görevli hakemler Masa Tenisi Federasyonu tarafından açıklandı. Federasyon, görev yapacak 18 hakem arasında Zonguldak’tan 7 Ulusal Hakem ve 3 İl Hakemi olmak üzere 10 kişiyi belirlerken, Eskişehir ve Afyonkarahisar’dan 1’er, Bolu, Bartın ve Düzce’den 2’şer hakem görevlendirdi.

Ulusal Hakemler Azmi Sayın, Orhan Yılmaz, Mehmet Gümüş, Kudret Demirel, Hilal Yamak, Hatice Yıldırım, Süleyman Çardak, İl Hakemler İlhami Köse, Serap Bilge ve Zeynep Aytiş Zonguldak’tan Avrupa Masa Tenisi Şampiyonası’nda görev alacaklar.

Başhakemliği’ni Eskişehir bölgesi Ulusal Hakemi Necmi Kapar’ın yapacağı Şampiyona’nın diğer hakemleri ise şöyle; Bolu bölgesi Ulusal Hakemleri Şami Şenoruz, Beyhan Kıbrıslıoğlu, Bartın bölgesi Ulusal Hakemleri Hulisi Özbayrak, Esat Günaydın,Düzce bölesi Ulusal Hakemi Celal Efe ile İl Hakemi Süleyman Kefeli.

Eren ARSLANYILMAZ

 

 

Masa Tenisi İl Temsilcisi Haldun Çakan, Zonguldak’tan 10 hakemin şampiyonada görev alacak olmasının gurur verici olduğunu söyledi