**İlk devreyi 21 puanla  14. sırada tamamlayan temsilcimiz Crıptoswasp Zonguldakspor'da  1 hafta verilen izin yarın sona eriyor.

***Kırmızı-lacivertli temsilcimiz yarın Antalya'da toplanarak ikinci yarı hazırlıklarına yoğun bir tempo ile çalışmalara  başlayacak.

*Öte yandan Crıptoswasp Zonguldakspor Teknik direktörü Şenol Demir ilk hazırlık maçını 8 Ocak'ta yapacaklarını dile getirdi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Crıptoswasp Zonguldakspor'da futbolculara devre arası nedeniyle  verilen 1 haftalık izin yarın tamamlanıyor. Kırmıız-lacivertli ekip 3 Ocak 2022’de yarın Antalya’da toplanarak ikinci devre çalışmalarına başlayacak. 
Crıptoswasp Zonguldakspor, ikinci devre kamp çalışmalarını yarın itibariyle Antalya’da sürdürecekken, yönetimde teknik direktör Şenol Demir’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. 
Şuana kadar kadrosunu TFF 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'dan 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Yunus Emre Mertoğlu'u transfer eden  yönetimin, yaklaşık 5-6 transfer daha yaparak kadroyu güçlendirecek. 


HAZIRLIK MAÇI 8 OCAK'TA OYNANACAK
Crıptoswasp Zonguldakspor teknik direktörü Şenol Demir yarın itibariyle başlayacak olan Antalya kamp proğramı hakkında konuştu. 
Demir, Antalya’da ilk hazırlık maçını 8 Ocak tarihinde oynayacaklarını, planlamayı buna göre yaptıklarını ifade etti.
Demir, “İkinci yarı öncesinde zamanımız dar. Bu nedenle kampta yoğun bir hazırlık maçı programı planlamadık. Sakatlık riski ortaya çıkabilir. Bu nedenle ilk etapta 1 hazırlık maçı düşündük. Ancak takıma Antalya kampında katılacak yeni futbolcularımız olacak inşallah. Bu futbolcuların son durumunu görmek için ikinci bir hazırlık maçı düşünebiliriz. Bu kamp sürecinde kesinlik kazanacak. Antalya’da iyi bir hazırlık dönemi geçirerek Akhisar maçıyla ikinci yarıya iyi bir giriş yapmak istiyoruz. "ifadelerine yer verdi 


Haber:Selçuk KOÇAKLI