Çaydamarspor Boks Takımı sporcuları Bartu Arslanboğa ve İlayda Eliyazıcı  Adana Kozan ilçesinde düzenlenecek olan Türkiye Boks Şampiyonasında yumruklarını  Zonguldak için konuşturacaklar.  
Çaydamarspor Boks takımı sporcuları 54 kg Bartu Arslanboğa ve 50 kg.İlayda Eliyazıcı 31 Ocak- 06 Şubat tarihleri arasında  Adana Kozan ilçesinde düzenlenecek olan  Genç Erkek ve Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonasında Zonguldak’ı temsil edecekler.  
Genç Erkek ve Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonası öncesinde hazırlıklarına sürdüren Çaydamarspor Boks takımı bugün ve yarın yapacağı çalışma sonrasında 29 Ocak Cumartesi günü Zonguldak’tan ayrılarak Adana’ya hareket edecek. 
HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK
Türkiye Şampiyonası öncesinde sosyal medya hesabından açıklama yapan Çaydamarspor Boks takımı antrenörü Akın Özmen, “Adana Kozan’da 31 Ocak 6 Şubat tarihlerinde yapılacak olan Genç Erkek ve Bayanlar Türkiye Boks şampiyonasında Çaydamarspor Boks takımı olarak Zonguldak ilini temsil edeceğiz.  Bu önemli şampiyonada sporcularım 54 kg. Bartu Arslanboğa 50 kg. İlayda Eliyazıcı  yer alçak.  Hedefimiz bu şampiyona da Zonguldak’ı en iyi şekilde temsil etmek olurken, kupa ve madalyalarla Adana’dan dönmek istiyoruz.” dedi.  
DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Ayrıca Akın Özmen, Türkiye Şampiyonası öncesinde kendilerine destek olanlara teşekkür ederek şu ifadelere yer verdi:  “Bu turnuvaya katılmamıza yardımcı olan Zonguldak Gençlik Spor il Müdürü Hakan Yüksel, Tesis Amiri Cemal Demirci ve Çaydamarspor  Kulüp Başkanı  Osman Aydın’a katkılarından ve yardımlarından dolayı teşekkür ederiz.” İfadelerine yer verdi