Antalya'nın Kemer ilçesinde 10-12 Haziran 2022 tarihleri arasında yapılacak olan Muaythai Dünya Şampiyonası Milli Takım seçmelerine Zonguldak'ın Devrek ilçesinin Çaydeğirmeni beldesinden Milli sporcular Sudenur Basancı ve Furkan Yılmaz'da yer alacak.
Ancak Zonguldak'ın Milli Antrenörü Cemal Kocabaş, iki Milli sporcunun bu önemli turnuvaya katılabilmesi için sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, maddi destek aradıklarını duyurdu.
Zonguldaklı Milli Antrenör Cemal Kocabaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “10-16 Haziran 2022 tarihlerinde Antalya'da yapılacak olan Muaythai Dünya Şampiyonası Milli takım seçme müsabakalarına katılacak olan şampiyon sporcularımıza maddi destek arıyoruz. Maalesef üzücü bunu böyle paylaşmak bile istemezdim, bu durumdayız."dedi
Zonguldaklı Milli Antrenör Cemal Kocabaş'ın bu paylaşımı sonrasında kişi ve kişiler Zonguldak'ın önde gelenlerine tepki gösterdi. Spor severler hem ülkemize hem de Zonguldak'ımızı milli forma altında şampiyonluklar yaşatan milli sporcularımıza bile destek verilmiyor.
Bir hocanın sporcularını bu önemli turnuvaya getirebilmesi için sosyal medya hesabından destek paylaşımı yapması ve çaresiz kalması üzücü. Bu da Zonguldak'ın Milli sporcularına ne kadar önem vermediğini gösterir. Bu çaresizlik Zonguldak'ın ayıbıdır. "sözleri ile tepkilerini dile getirdiler
Haber:Selçuk Koçaklı