Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nın açık tribünde misafir takım taraftarına ayrılan alanda koltuklaştırma çalışmalarını başlattı.
TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un resmi maçlarını oynadığı Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nın kale arkasında bulunan açık tribünlerinin bir bölümünde  Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel tarafından koltuklaştırma çalışması başlatıldı. 
Ligin 31. haftasında Cumartesi günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynanacak olan Zonguldak Kömürspor-Amedspor karşılaşmasında  kırmızı-lacivertli taraftarlar  kale arkası açık tribünde maçı izleyerek takımına tam anlamı ile destekte olacak. 
Zonguldak Kömürspor yönetimi, takımın her zaman yanında olan ve kale arkasının bazı bölümlerini koltuklaştırarak maça daha fazla taraftarın gelmesi sağlayacak olan  Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. 
Öte yandan Zonguldak Kömürspor yönetiminin aldığı karar doğrultusunda biletlerin sezon sonuna kadar bedava olması ve açık tribünlerinde koltuklaştırma çalışması başlatılmasıyla Zonguldaklıların takımın zor günlerinde yalnız bırakmayarak kendilerine ayrılan bölümü doldurarak takımına ligde kalması adına tam anlamı ile destek vermesi bekleniyor. 
Haber: Selçuk KOÇAKLI