Saygı duruşuyla başlayan toplantıda gündemdeki maddeler görüşüldü.

Gündemde yer alan Başkent Dağıtım AŞ İsmetpaşa Mahallesi sınırları içersinde trafo yeri belirlenmesine yönelik imar planı değişiklik talebi konusu görüşüldü ve oybirliğiyle kabul edildi.

Yine Devrek Belediyesi şehiriçi ve köylere çalışan dolmuş minibüslerinin çalışmasına ait yönetmeliğin güncellenmesi konusu görüşüldü ve oybirliğiyle Türlü İşler Komisyonuna havale edildi. Gündemin bir başka maddesi olan, Devrek Belediyesi Servis Aracı Yönetmeliğinin güncellenmesi konusu da görüşülerek oybirliğiyle Türlü İşler Komisyonuna havale edildi. Gündemin son maddesi olan, Mekekler Köyü Merkez ve Yeniköy Mahallesinin tamamının belediye mücavir alanına alınması talebi görüşüldü. Konu oybirliğiyle Türlü İşler ve İmar Komisyonlarına havale edildi.

Toplantıda Başkan Çetin bozkurt, 9 Temmuz’da Devrek ve çevresinde yaşanan sel felaketi ve selin izlerinin silinmesi çalışmaları hakkında meclis üyelerine bilgi verdi.

 Başkan Çetin Bozkurt, meclis üyelerine teşekkür etti. 2023 yılı Dokuzuncu

Meclis Toplantısının 5 Ekim 2023 Perşembe günü saat:16.00’da Belediye Meclis Toplantı Salonunda toplanılmak üzere toplantı sona erdi.

BAŞKAN ULUPINAR; “KAMU ZARARINI ENGELLEDİK“ BAŞKAN ULUPINAR; “KAMU ZARARINI ENGELLEDİK“