Doktor Derviş Nihat Arkat İlkokulu Müdürü Bahtiyar Emiroğlu, 23 Nisan provasında yaşanan skandalın ardından görevinden istifa ettiği yönünde kamuoyunda çıkan haberlere sosyal medya hesabında açıklama getirdi.

İstifa etmediğini ve görevinin başında olduğunu dile getiren Emiroğlu, 23 Nisan'da yaşanan kıyafet kriziyle ilgili çıkan haberlerin motivasyonlarını düşürdüğünü dikkat çekerek, şunları söyledi: 

"Bizler eğitim camiası olarak çok büyük bir aileyiz. Aile içinde ise bizler her zaman daha iyisine, daha güzeline ulaşmak için istişare ederiz ve en doğruyu yakalamaya çalışırız.  Son birkaç gündür bayram kutlamasındaki kıyafet olayı üzerinden gerek yerel gerekse ulusal basında çıkan haberler ve biz eğitim camiasını üzmekte ve motivasyonumuzu düşürebilmektedir.  Ayrıca okul müdürlüğü görevimden istifa etmediğim gibi 23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında görevimin başında, Sayın İl Müdürümüz Züleyha Aldoğan liderliğinde ekip arkadaşlarımızla omuz omuza ilimize yakışır coşkulu bir bayram törenini gerçekleştirdik. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada görevimin başında her zamankinden daha büyük bir azimle çalışmaya devam edeceğim. Saygılarımla…"