Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan'ın iftar yemeğine katılmadığı için Pusula Gazetesi tarafından hedef tahtasına konulan Zonguldak eski Belediye Başkanı Secaattin Gonca,  Pusula Gazetesi'nin arşivinden kendisini öven 2 haber paylaşarak cevap verdi.

İşte Gonca'nın cevabı: 
Büyük Gazeteci ! Ali Rıza Tığ bugünkü köşe yazında sahibinin sesi olarak avukatlığa soyunmuş, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’nın iftar yemeğine katılmadığım için beni eleştirmiş, üzüntülerini dile getirmiş.
Ali Rıza Tığ yazına cevap vereceğim. Aile meselesine de girmişsin. Ben de su meselesine gireceğim. Ancak cevap hakkımı saklı tutuyorum. Şimdilik bir nostalji ile adamlık testi yapalım.
ARŞİVLER YALAN SÖYLEMEZ, AMA ALİ RIZA TIĞ YALAN HABER YAPAR. NASIL MI ? 
Ali Rıza Tığ, bugünkü köşe yazısında beni dönemin belediye başkanı olarak Ankara’dan bir el arabası bile alamamış eski belediye başkanı olarak ifade etmişsin ya... Benim belediye başkanlığı dönemimde benden önceki dönemlere ait işçi emeklilerinin 17 Milyon ( Trilyon) analarının ak sütü gibi helal olan
alacaklarını 2007 yılında tamamı belediyenin öz kaynakları kullanılarak ( yıllık bütçemiz o tarih itibariyle 50 Trilyon du ve tek kuruş hibe alınmamıştır ) ödediğimiz günlerde beni yere göğe sığdıramıyordunuz. Alacakların ödendiği günün Zonguldak için bir milat olduğunu ben değil o gün yayınlanan gazetende siz yazmadınız mı?
Bugün Ankara'dan bir el arabası bile alamadın derken, o tarihlerdeki gazetende yayınlanan 4 dakikada 4 trilyon aldılar haberini nerene koyacaksın? Ali Rıza Tığ başkasının avukatlığına soyunurken, savunacağın konularla ilgili sağlam bir arşivim olduğunu da unutma.
Adamlık dün 'ak' dediğine bugün 'kara' demek değildir. Diyenler de ikiyüzlüdür."