Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, bugünkü basın toplantısında eski AKP  Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’la barışmasıyla ilgili eleştirilere açıklık getirdi.

Çaglayan'ı AKP Genel merkezine şikayet edip görevden alınması için bazı gazetecilere aleyhinde haber yapmaları için para verdiği iddia edilen Selim Alan, iftar yemeğinde barışmalarından rahatsız olanlara “Milletin rahatsız olması beni hiç enterese etmiyor” dedi.
 
Mustafa Çağlayan ile gençlik kollarından beri arkadaş olduklarını ifade eden Alan, açıklamasında şunları söyledi: 

"Bazılarının bundan rahatsız olması beni enterese etmiyor. Mustafa Çağlayan ile beraber yol yürüdüğümüz, kardeşimiz, şimdi bundan milletin rahatsız olması beni hiç enterese etmiyor. Hiçbir dava arkadaşımıza, yol arkadaşımızla ne kan davası var, ne namus davası. Aramızda sorunlar olmuştur. Şöyle bir laf var, barışmasını bilmeyen kavga etmesin. Siz gazeteci olarak Mustafa Çağlayan’ın ağzından benimle ilgili her hangi bir şey duydunuz mu? Duymadınız. Mustafa Çağlayan bizim kardeşimizdir. Bu bizim aile içi meselemiz. Mustafa Çağlayan ile biz hep görüşüyoruz. Mustafa çağlayanın böyle bir açıklaması var mı sizde. İki kişinin arasındaki mevzu ikimizi bağlar.”

Haber: Şebnem SAKA