Çaydeğirmeni Belediyesi tarafından yaptırılan çeşme Vali Mustafa Tutulmaz’ın da katılımıyla düzenlenen Devlet töreniyle hizmete açıldı. 
Devrek İlçesine bağlı Çaydeğirmeni Belde Belediyesi tarafından şadırvan görünümündeki çeşme için açılış töreni düzenlendi. Açılış törenine Vali Mustafa Tutulmaz, AKP Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu ile birlikte İl protokolü katıldı. Duaların okunmasından sonra çeşme hizmete açıldı. Açılış töreninde konuşan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, “Belediye başkanlığı görevimde 18 yılı geri de bıraktım bu dönemde değerli milletvekillerim ve sayın valililerimizin kamu kurum ve kuruluş temsilcilerimizin destekleriyle Çaydeğirmeni’nde bir çok projeyi hayata geçirdik. Fakat hiç açılış yapmadık. Benim hayalimdi böyle bir proje idi. Beldemizin içme suyu ihtiyacını karşılamak için Akça su ormanlarından bulduğumuz kaynak suyunu beldemize 10 km’lik hat döşeyerek getirdik. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ise, ”Hayırlı uğurlu olsun. Atalarımızın geleneklerini buraya yansıttığı için başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.