Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig'de mücadele eden MFA Zonguldak Spor Kulübü Takımı İdari Menajeri Orhan Yazıcı,  katıldığı bir televizyon programında MFA’nın bu sezon ki hedeflerini açıkladı. 
Yazıcı, MFA Zonguldak Spor Kulübü’nün büyük özveri ve emek sarf edilerek kurulduğunu belirterek: “Çok kısa sürede de Zonguldak’ta ses getiren, Zonguldaklının benimsediği bir takım haline geldik. Bundan sonra Zonguldak’a düşen bu takıma sahip çıkmaları.” olduğunu ifade etti.
Ayrıca Yazıcı, MFA Zonguldak Spor Kulübü olarak bu sezon hedeflerinin 2. Lig’de şampiyon olarak 1. Lig’e çıkmak olduğunu bunun içinde kadromuzu daha da güçlendirmek adına 1 yada 2 transfer yapmayı düşündüklerini söyledi. 


BUNU YAPACAK POTANSİYELE SAHİP DEĞİLDİ
Yazıcı: “Bu takım ikinci lige Çaydeğirmeni olarak yükseldi. Fakat Çaydeğirmeni Belediyesi bunu yapabilecek organizasyon ve potansiyele sahip değildi. Bende önce Yusuf Hocamla bu konuşarak bu takıma nasıl hayat veririz dedik. Bu durumu yıllardır dostlum olan Murat Uzun beyle paylaştım. Fabrikaya görüşmeye gittiğimde Fatih Furtun Bey’de ordaydı. Anlattık ve bana, bize güvenerek bu hikayeyi başlattık. Çok büyük emekler vererek bu takımı kurduk. Çok kısa sürede de Zonguldak’ta ses getiren, Zonguldaklının benimsediği bir takım haline geldik. Bundan sonra Zonguldak’a düşen bu takıma sahip çıkmak olmalıdır.” dedi.


HEDEFE YÜRDÜĞÜMÜZ YOLDA TRANSFER ŞART
Yazıcı:  “Hedefimiz bir üst lige yükselmek. Çok iyi bir takımız var. Ama yorucu ve uzun bir sezon var önümüzde. Bu nedenle takımımıza takviyeler mutlaka yapacağız. En az bir oyuncu alacağız. Alabilirsek ikinci oyuncuyu da almak istiyoruz. Hocamızın talep ve raporu doğrultusunda transferleri gerçekleştireceğiz.” dedi.  


Haber: Selçuk Koçaklı