Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Aycı, Remzi Toksöz ve Elcab Çaycuma İnsan Kaynakları Müdürü Merve Mazlum İl protokolüne nezaket ziyaretinde bulundular.

ZONSİAD Üyeleri Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürü Kazım Eroğlu, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı ve Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir’i ziyaret ederek derneklerinin her ay yayımlanan 4’ü sayısını ziyaretlerinde taktim ettiler.

Ziyaretlerde Zonguldak’ın sorunları ve çözüm önerileri konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden ZONSİAD Üyeleri, Başkanları Nejdet Tısakaoğlu’nun Kolombiya’da uluslararası bir fuara katıldığını ve selamlarını ilettiler.

Öte yandan ZONSİAD Üyeleri Dernek olarak yaptıkları çalışmalar ve projeleri konusunda protokole bilgi verdiler. Aycı ve Toksöz, Protokol üyelerinin kendilerine gösterdikleri sıcak karşılama ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ettiler.

(Ayşe İSLAMOĞLU)