“Temizlik Görevlisi, Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Elektrikçi (Genel), Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, Marangoz, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, İnşaat Boyacısı/Boyacı, Klinik Destek Elemanı (Hastane), Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi” alımları kapsamında yedek atama tüm detayları şu şekildedir:

Sağlık Bakanlığı işçi alımı yedek ataması

Sağlık Bakanlığınca yapılan duyuruda 11 bin 317 sağlık işçisi alımında başvuru yaptığı halde atama şartlarını taşımayanlar, ataması yapılıp göreve başlamayanlar yerine yedek listenin ilk sırasındaki kişiden başlamak suretiyle aranan şartlara haiz olanlardan sırasıyla yedek hak sahipleri için göreve başlama tarihleri ve başvuruları yapılacak.

11 bin 317 işçi alımı başvuruları

Fındık katma değeri yüksek ürün haline gelecek Fındık katma değeri yüksek ürün haline gelecek

Bakanlık bünyesinde daimi işçi kadrolarına yedek olarak yerleşenlerin göreve başlama taleplerini içeren başvuruları 21 Ağustos ile 4 Eylül 2023 tarihleri arasında olacak. Adaylar aşağıdaki bağlantıda yer alan belgelerle birlikte atanmaya hak kazandıkları il sağlık müdürlüklerine şahsen başvuru yapabileceklerdir.

Sağlık işçisi alımı atama tarihleri açıklandı

Yapılan duyuruda ayrıca 11.317 işçi alımında yedek atama kapsamında başvuruların incelenmesi ile değerlendirilmesine ait işlemler için süreç açıklandı. İl sağlık müdürlüklerinde gerekli kurul tarafından 5 Eylül ile 14 Eylül 2023 tarihleri arasında başvurulara dair evraklar incelenerek atama yapılacak.

İşte Sağlık Bakanlığı işçi alımı yedek atama duyurusu. TIKLAYINIZ...