Ablam Safiye GÜLAY önemli bir ameliyat geçirdi bu sebeple üç gün Ankara da kaldım. Ablam şükürler olsun sağlığına kavuştu. Bende Zonguldak’a dönüş yaptım.

Ankara cumartesi günü korkunç iki bomba ile canlarına kıyılan yüz civarında insanımızın katledilişine şahit olmuştu. Biz Pazar günü Ankara’ya gittik. Randevu alınan Gazi Üniversitesi tıp fakültesinde yatak olmadığından pazartesi günü giriş yaptık aynı gün ameliyat yapılan ablam 4 saat sonra kendine geldi ayıldı. Çocukları Kamile, Burçin Miyase, Murat Gülseren ve eşi Abdullah GÜLAY ve kardeşim Ayşe AYDIN ablamın ayıldığını gece saat 24’oo de bize haber verdiler. Ablamız Emine ÇELİK, ağabeyim Muhammet AKGÜN kardeşim Cevdet mutluktan gözyaşı döktük.

BİZİM AİLE çok duygusal ailedir, bizim birbirimize küslüğümüz kısa sürer, birleşmesini, bütünleşmesini acıda, mutlukta biliriz, TÜRK AİLESİYİZ

ÇÖZÜM derken 1 Kasım seçimleri sonunda çıkacak netice Ankara da eş, dost çevresinde  ‘ülkemiz felaket günler geçiriyor. AKP-MHP koalisyonu sorunları çözemez. AKP-CHP koalisyonu ülkemiz acısından panzehir olur.’

Bende  aynı görüşteyiz bu defa   bir iktidar çıkmazsa millet   bu dört öyle bir şamar  atar ki sesi  Amerika dan duyulur. Özellikle üç büyük parti genel başkanı değişir.

Milli Takım üst üste Konya Arena da iki maç kazındı. Direk Fransa vizesi aldık.

Fatih TERİM-Şenol GÜNEŞ kıyaslaması FRANSA vizesi alınmasıyla ortaya atıldı. İki başarılı teknik adam kurdukları takımı kendileri değil birbirine ikram etmeleri görüntüsü ilginç oldu. Şenol GÜNEŞ dünya üçüncüsü, Fatih TERİM ise AVRUPA İMPARATORU olarak tarihe geçti. Ben mutluyum, huzurluyum ihtiyacımız olduğunda FATİHİN FEDAİLERİ ortaya çıkıp bir nebze bizi mutlu ediyor.