Geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Zonguldak Bahçelievler İlkokulu Müdürü 52 yaşındaki Orhan Karakök, Çaycuma İlçesine bağlı Kayabaşı Köyü Hallaç lı mahallesinde kılınan öğle namazına müteakip toprağa verildi. Değerli okul Müdürümüze Allahtan rahmet diliyorum..

Suphi ALTINOK, Celal KÖSE, Muzaffer KADAM, Adem KAPUCU, Halil BOZKURT

Yukarıda saydığım isimler de değerli okul müdürleriydi. Ülke genelinde istatistik yapılsa sonuçlar ne olur bilmiyorum ama ; hepsi de hayatlarını kalp krizi sonucu kaybettiler. Bir çoğu ile uzun yıllar çalışma fırsatı buldum. Onlar özel yaşamlarından daha çok; yaptıkları işi önemsediler. Allah hepsine Rahmet eylesin..

Okul Müdürlüğünde, okulun kapısından bacasına, doğal gazından yangın tüpüne, asansörden havalandırmasına ,öğrenci başarısından personel yönetimine kadar; sorumluluğu olmayan hiç bir alan yoktur.

Yoğun iş yükü ve stres altındaki okul müdürlerinin mesleki İş analizleri muhakkak yapılmalıdır. Konunun bilimsel olarak ele alınması gerekmektedir. Okul müdürlerinin sorumluluk alanları net çizgilerle belirlenmelidir. Mesleğin stres kaynakları tespit edilerek; Bu stres kaynakları yok edilmeli yada katlanılabilir seviyeye indirilmelidir..

Üzgünüm…